• CRÓNICA I CLASIFICACIONS II TROFEU GUIFRÉ EL PILÓS

  El Club de Mar de Sitges ha organitzat aquest darrer cap de setmana d'agost la 2a edició del trofeu Guifré el Pilós, regata de nivell 2 oberta a les classes Patí de Vela i Patí de Vela Júnior. Amb una paticipació de 14 patins de vela i 11 de patins júniors, alguns vinguts de clubs de fora de la comarca, es van dur a terme les 2 proves previstes pel trofeu. Les condicions meteorològiques van ser bones, amb vents de 8-10 nusos; i la tasca del comitè de regates, excel·lent.

 • XI TROFEU CLUB NÀUTIC TAMARIU

  El Dissabte no es va poder navegar a causa de la garbinada que es va aixecar a l'Empordà.

  El Diumenge es va fer una regata amb vents de 15 a 18 nusos, amb una apassionant lluita entre Xavi Roca (C.M. Sitges) i el Jordiet (C.V. Sant Antoni), que va finalitzar amb la victòria del primer. El tercer en el podi va ser en Gerard Esteva del C.V. Barcelona. Trobeu adjunta la classificació.

 • Classificació Campionat Espanya Patí a Vela 2015

    Els dies 10, 11 i 12 d'octubre de 2015 van tenir lloc en aigües de Sant Pol de Mar el Campionat d'Espanya de Patí a Vela 2015.  Podeu veure les classificacions de la regata annexes a aquesta notícia. El municipi i en especial el club nàutic sant pol de mar s'ha volcat aquests dies amb la prova. Una feina que s'ha fet a correcuita, però amb grans resultats.A Sant Pol s'ha pogut veure de primera mà i durant tres dies una disciplina que demana d'un entrenament i habilitat especial. És segurament la mateixa dificultat la que empeny a seguir i millorar sobre el patí, però també es tracta d'una tradició que passa de pares a fills.
  A nivell competitiu la prova s'ha caracteritzat per la varietat de vent amb la que es trobaven els competidors. Si dissabte les condicions van portar vents d'entre 10 i 15 nusos, que van marcar les dues regates que es van disputar. En canvi el poc vent de llevant va marcar una jornada que va igualar la classificació. La jornada de dilluns també es va caracteritzar pel poc vent de llevant, i va acabar proclamant a Albert Batlletià del Club Natació Badalona com a campions d'Espanya. En segona plaça es va classificar Pau Gratacos, també del Badalona, mentre que la tercera plaça va ser per Ramon Puigoriol del club nautic el Masnou.

 • crónica del 1º gran premi de Cabrera de Mar

  Aquest passat cap de setmana 12 i 13 de Setembre ha tingut en aigues de Cabrera de Mar el 1º gran premi de Cabrera de Mar per la classe  de patí a vela.
  El dissabte, ha hagut 2 probes amb un camp de regata molt inestable, amb importants diferencies de pressió entre la part de dalt del camp i la de baix, lo que feia molt complicat que els 4 – 6 nusos de gregal quedessin establerts en una direcció concreta. Va ser molt important la estratègia dels regatistes per obtenir aquí les primeres posicions.

 • Regata solete - classe patí a vela

  Fantàstic el final d'aquesta "regata solete", amb una disputadissima ultima tanda avui diumenge, per aconseguir la primera posició, desprès del empat a punts ahir entre Soriano i Soler, i la retirada d'avui de J. M. Ferrer (C.N. Tamariu). Va ser finalment el regatista del Club Nàutic Cabrera de Mar, Toni Soriano, que es va imposar davant del jove Marcel Soler, del Club Nautic Masnou, que ha acabat en segona posició. El tercer lloc va ser per l'experimentat J.M. Boixeda, també del C.N. Cabrera de Mar, que va imposar-se davant una bona estratègia a Miquel Delclos

 • CLUB NAUTIC T CALAFELL. CRONICA TROFEU RETORN 2015.

  El passat cap de setmana , els dies  22 I 23 d´Agost  ,  es va celebrar el Trofeu Retorn de Patí a Vela , organitzat pel Club Nàutic T Calafell I on van participar un total de 21 regatistes procedents de Calafell , Sant Salvador ( El Vendrell ) I  Sitges .

  El dissabte 22 vàrem  disputar  dos mànegues . Durant la primera mànega  vàrem tenir una fluixa ventolina de Garbí  que , contràriament el que es habitual en aquestes dates en el litoral de Calafell , va anar rolant  a Migjorn   augmentant  la seva intensitat fins a força 3  . 

 • La regata del desafiament

  El cap de setmana dies 15 i 16 d'agost ha tingut lloc la 11a edició de la regata del desafiament entre els clubs marítim Altafulla, marítim Torredembarra, vela Platja Llarga i com a club convidat marítim Cubelles.

  El cap de setmana com ja és habitual en aquesta regata símil "Copa Amèrica" va estar tot un éxit de participació, competitivitat i fair-play.

 • Campionat de Catalunya Patí de Vela (IV Intercat Race Vila de Torredembarra)

  Finalitza el Campionat de Catalunya de Patí de Vela (IV INTERCAT RACE VILA DE TORREDEMBARRA)

  El Campionat de Catalunya de Patí de Vela (IV INTERCAT RACE VILA DE TORREDEMBARRA)  finalitza després de quatre dies amb unes condicions meteorològiques espectaculars a Torredembarra.

  91 regatistes de les classes de Patí de Vela Sènior, Patí de Vela Júnior i Catamarà han assistit aquest passat cap de setmana al Club Marítim Torredembarra, on es van trobar amb unes condicions optimes per navegar.

Pàgines