Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Amb la informació que li proporcionem a continuació ADIPAV vol que vostè conegui quina és la política de privacitat aplicada pel que fa a les seves dades personals.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?
Identitat: ASSOCIACIÓ ESPORTIVA INTERNACIONAL DE PATINS A VELA (ADIPAV)
CIF: G-59753020.
Adreça postal:  Moll de Gregal, s/n (Port Olímpic), 08005 de Barcelona.)
E-mail: info@adipav.org

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
Les seves dades es tracten exclusivament amb el propòsit de dur a terme les finalitats pròpies de l'associació, promoure la pràctica i coneixement del patí a vela en particular i de l'esport en general, promoure el coneixement i la participació dels associats en les activitats desenvolupades o promogudes de qualsevol forma per ADIPAV en relació al patí a vela i facilitar l'organització i celebració de competicions.

Les seves dades podran tractar més amb la finalitat de gestionar les seves sol·licituds en relació a les activitats pròpies de ADIPAV.

Per quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no ens sol·liciti la seva supressió i quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits o es causi baixa com a associat.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment com associat de ADIPAV i amb la finalitat de facilitar el desenvolupament de les activitats pròpies de ADIPAV.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?
Les seves dades no se cediran a cap altra entitat, llevat obligació legal.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?
Pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

Vostè podrà exercir els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, en el domicili social de ADIPAV (Moll de Gregal, s/n (Port Olímpic), 08005 de Barcelona.) o sol·licitar-ho mitjançant l'enviament de correu electrònic a info@adipav.org.  En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria i desitgi formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, pot acudir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es - C / Jorge Juan, 6 de Madrid).