CLUB NAUTIC T CALAFELL. CRONICA TROFEU RETORN 2015.

El passat cap de setmana , els dies  22 I 23 d´Agost  ,  es va celebrar el Trofeu Retorn de Patí a Vela , organitzat pel Club Nàutic T Calafell I on van participar un total de 21 regatistes procedents de Calafell , Sant Salvador ( El Vendrell ) I  Sitges .

El dissabte 22 vàrem  disputar  dos mànegues . Durant la primera mànega  vàrem tenir una fluixa ventolina de Garbí  que , contràriament el que es habitual en aquestes dates en el litoral de Calafell , va anar rolant  a Migjorn   augmentant  la seva intensitat fins a força 3  . 

EL diumenge 23 vàrem disputar  la tercera mànega en format Travessia Calafell – Comarruga-Calafell , amb vent de Garbí de força 3  amb ratxes de 4 .

El diumenge 23 , desprès de les proves i un dinar entre els regatistes vàrem procedir al lliurament de trofeus.  

Destacar l´ èxit de participació entre  els patinaires de la zona , tant de l´Associació Patí Català Calafell com els procedents  de Sant Salvador .També destacar i la presència dels patrons del CN Sitges , Marcos Comamala , patró del Marcos i   Jordi Maré ,  patró del Comeback , antic regatista del Club Nàutic Calafell i  guanyador del Trofeu.  Com a Club volem agrair a tots els regatistes la seva participació en aquest Trofeu i a l ´Escola de Vela Calafell la seva col·laboració en la organització de la regata .

 Com vàrem explicar en l ´ anunci de regata , en paral·lel  al Trofeu Retorn de Patí a Vela , el dissabte 22 també vàrem organitzar l ´Open Vela Vila de Calafell per Catamarans , també amb un gran èxit de participació , fent la entrega de Trofeus la nit de dissabte durant la celebració de la Festa Blanca .

En definitiva , com ens havíem proposat , vàrem poder gaudir d´un cap de setmana molt agradable de mar i vela. 

Els tres primers classificats del Trofeu Retorn han estat :

  1. Jordi Maré , 2937 - Comeback , Club Nàutic Sitges .
  2. Joan Pedemonte , 3025 - Tintorera , Independent .
  3. Antonio Martinez , 2618 – MTZ (Tigron) , Club Nàutic T Calafell .

 

 

Classificació de la informació: 
Imatge: