SOPAR ADIPAV

Dissabte dia 14 de maig de 2016, coincidint amb la Copa Catalana de Patí de Vela sènior i júnior (Club Mar i Vent de Canet de Mar), tindrà lloc en el Club Nàutic Arenys de Mar a més de l'Assemblea anual (19,30 h) el tradicional sopar ADIPAV (21,00 h), on es reconeixerà als patrons que han merescut passar a 1ª categoria, assoliment certificat pels mèrits esportius aconseguits durant la temporada 2015, alhora que es farà entrega dels trofeus de la "International Adipav Cup 2015".

Per procedir a l'organització del sopar ADIPAV, cal saber amb anticipació el nombre de comensals, ja que l'aforament previst és de 85 sènior i 15 júnior.  Per tant el sopar es reservarà per rigorós ordre d'inscripció.

Cal fer la reserva de sopar al número de telèfon 93-795-83-57 del restaurant del Club Nàutic d'Arenys de Mar, preguntar pel Sr. Siscu o la Sra. Mariona i dir el nombre de comensals i elecció del segon plat.

El preu del menú per als sènior és de 25 euros i és el següent:

Primer plat:  Pica-pica

Segon plat:  Fricandó de vedella amb moixernons o Cua de rap amb cloïsses i escamarlans

Postres:  Gelat o Pastís de Santiago

Pa, vi, aigua i cafè inclós.

El preu del menú per als júnior és de 15 euros i s'està pactant el més adient.

Per realitzar el pagament es farà mitjançant transferència bancària al número de IBAN d'ADIPAV:  ES61 2013 3384 4602 0002 9197 indicant com a referència nom i cognoms del regatista, nombre de comensals i si són sènior o júnior (exemple:  Marc Ortega:  3 com. (2 Sèn.-1 Jún.)).

Posteriorment, s'ha d'enviar el comprovant de la transferència a l'adreça electrònica:  tresorer@adipav.org

Agraïts per la vostra col·laboració.

Classificació notícia: