Premsa

Resultats Campionat de Catalunya de Patí de Vela Júnior

Resultats Campionat de Catalunya de Patí de Vela Júnior.

S'ha fet història una vegada mes al Club Marítim Cubelles ja que ha estat la primera vegada que una navegant de la Categoria Open guanya el campionat absolut i la segona classificada absolut també és de la categoria Open.

Guanyadors absoluts:

Ariana Barangué - Club Marítim Vela El Prat- (Categoria Open)

Gemma Obach - Club Marítim Cubelles- (Categoria Open)

Ruben Vera - Club Marítim Cubelles - (Categoria Juvenil)

Restauració del monument al Patí de Vela

En un futur immediat ADIPAV endegarà una campanya de micro-mecenatge entre patrons, simpatitzants i d'altres per tal de finançar la recuperació del monument del "Patí de Vela" (amb un cost econòmic de 60.000€). 

La mangífica obra, de l'escultor Joaquim Ros, que durant anys va lluir en un privilegiat enclau de l'Escullera de Llevant de Barcelona, va ser enderrocada al construïr-se la nova bocana del Port de Barcelona.

Classificació notícia: 

COPA CATALANA "PATÍ DE VELA"

El Club "Mar i Vent Canet" organitza aquest proper cap de setmana, dies 14 i 15 de maig, la COPA CATALANA de "Patí de Vela", tant per la categoria sènior com júnior.

Sempre que les condicions meteorològiques ho permetin està previst la celebració de dues proves dissabte i una diumenge. 

Dissabte dia 14 es donarà un entrepà, beguda i fruita, atès que a les 21.00 h hi ha el tradicional sopar de l'Adipav en el Club Nàutic d'Arenys.

SOPAR ADIPAV

Dissabte dia 14 de maig de 2016, coincidint amb la Copa Catalana de Patí de Vela sènior i júnior (Club Mar i Vent de Canet de Mar), tindrà lloc en el Club Nàutic Arenys de Mar a més de l'Assemblea anual (19,30 h) el tradicional sopar ADIPAV (21,00 h), on es reconeixerà als patrons que han merescut passar a 1ª categoria, assoliment certificat pels mèrits esportius aconseguits durant la temporada 2015, alhora que es farà entrega dels trofeus de la "International Adipav Cup 2015".

Classificació notícia: 

9Th INTERNATIONAL GUIDO DEPOORTER CUP

El club de Vela Sant Antoni se complace en anunciar la séptima edición de la INTERNATIONAL GUIDO DEPOORTER CUP de la clase Patín a Vela y Patin a Vela Junior, última prueba puntuable del circuito ADIPAV, que se celebrará en Sant Antoni de Calonge los próximos 12 y 13 de Diciembre.

Anuncio de regata, tríptico y toda la información en la web del Club de Vela Sant Antoni:

http://www.cvsantantoni.com/

 

Dinar institucional al Club Marítim Cubelles

El 18 de juliol de 2015, s'ha realitzat el dinar institucional amb els consellers de salut, Boi Ruiz de territori i sostenibilitat Santi Vila l’alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll acompanyada de Joaquim Macià com a primer tinent d’alcalde i també Xaiver Torres president de la Federació Catalana de Vela,  membres de la Junta i l’anterior president del Club Marítim Cubelles encapçalat pel nostre actual president Jordi Obach i Xifra. Els convidats han pogut gaudir d’un dia 100% marítim amb activitats al mar i viure el que és un club de platja com hi ha tants al llarg del litoral Català, amb l’objectiu de que valorin la importància dels clubs de platja per a la pràctica esportiva de la vela lleugera i del Patí de vela com a un element genuïnament català. Coincidint amb la celebració del trofeu 3LG de patí de vela i optimist han pogut viure tot el que és i el que fa aquest club per l’esport de la vela. El nostre desig com a club es poder donar llum verda a la nova concessió que tenim pendent des de fa més de 10 anys i aplanar el camí a la resta de clubs per normalitzar una situació que hauria de ser normal a tota la costa catalana.

Podeu veure més fotografies al següent enllaç: https://www.dropbox.com/sh/i5qbj0lv3gm4jxy/AAAUeMUa4gNuvC2lO8Muwgzka?dl=0